Korisni sajtovi za Program karijernog vođenja i savetovanja

WWW.NSZ.GOV.RS
Kliknite na link "Dok tražite posao", ovde ćete pronaći razne informacije koje mogu da vam pomognu kod planiranja i razvoja karijere.
Kada kliknete na link "Svi poslovi" dobijate podmeni "Svi poslovi po parametrima" gde unosom ključnih reči dobijate ponudu kompanija za određena radna mesta.

 

WWW.INFOSTUD.COM
Ovde možete pronaći informacije o školovanju u zemlji i inostranstvu, o stipendijama, programima obuke, raznim kursevima, mogućnostima zapošljavanja. Takođe, ako ste u potrazi za poslom možete se registrovati i priložiti svoj CV i pratiti oglase za posao.

WWW.MINGL.RS
U meniju "Karijera" možete pronaći razne vrste testova, opise različitih profesija, bazu fakulteta i visokih strukovnih škola, itd.

 

WWW.EDUFAIR.RS
Ovde možete pronaći informacije o studiranju na domaćim fakultetima i visokim strukovnim školama, na primer gde se nalaze fakulteti, kontakti, kratak opis fakulteta, smerovi, uslovi upisa, školarina, itd.

 

WWW.ZAPOSLENJE.ORG
Možete pronaći bazu podataka o poslodavcima, postaviti na sajt svoj CV. Takođe možete dobiti i korisne informacije, kao na primer Šta je propratno pismo? Kako da se ponašamo kod intervjua za posao?, itd.