UČENIČKI PARLAMENT KAO DEDA MRAZ

naslovna

Akcija Učeničkog parlamenta Hemijsko-tehnološke škole „Praznični humanitarni paketići“ obradovala je decu Školskog centra za slušno oštećena lica sa Domom učenika „Dositej Obradović“. Zahvaljujući novčanom prilogu koji su prikupili đaci i profesori, predstavnici Parlamenta poklonili su deci u četvrtak, 15. decembra, paketiće sastavljene od školskog pribora, voća i slatkiša.

Opširnije...

PRVI PUT U LABORATORIJI

IMG 20161109 091802

Povodom svetskog dana nauke, u Hemijsko-tehnološkoj školi organizovan je dan posete školskoj laboratoriji, učeničkom kutku, školskoj biblioteci, školskoj pekari, učionici za proizvodnju sapuna, kao i školskoj šivaoni. Naši gosti bili su korisnici Dnevnog boravka doma za decu ometenu u razvoju – „Kolevka". Školu je posetilo devet punoletnih korisnika Dnevnog boravka i jedan vaspitač.

Opširnije...

UGLEDNA RADIONICA UČENIČKOG PARLAMENTA

naslovna rad

Ugledna radionica, realizovana 11. oktobra, okupila je učenike prvog razreda - predstavnike Učeničkog parlamenta. U okviru radionice, učenici su upoznati sa sledećim temama: „Poslovnik, kodeks ponašanja, zadaci, ciljevi Učeničkog parlamenta", „Komunikacija", „Organizacija rada", „Kako napraviti plakat, pano, flajer" i „Kako voditi zapisnik".

Opširnije...