NAREDNA ETAPA RENOVINARANJA DONOSI – ČAROLIJU!

Nakon što je kompletno renovirana spolja i iznutra, zgrada Hemijsko-tehnološke škole ne staje sa ulepšavanjem! Prelepoj fasadi, jedinstvenoj letnjoj učionici, modernim kabinetima i laboratorijama... narednom etapom renovinaranja pridružiće se i izgradnja veterinarske stanice, poslastičarnice, pekare i svečane sale.

- Završena je izrada projekata kojima je obuhvaćeno renoviranje tavanskog dela koji se pretvara u fantastičan prostor – svečanu salu sa 120 mesta, profesionalnom binom sa rekvizitima i ostalim uređajima. Predviđen je i hol, lobi za druženje, čajna kuhinja, garderoba... Ovako opremljena sala pruža mogućnost za održavanje ne samo priredbi i pozorišnih predstava, već i filmskih projekcija, plesnih večeri... Biće to pravi prostor za kreativan angažman mladih, i to ne samo za naše đake, već za učenike celog grada! – naglašava direktor škole Nikola Matković.

Uz izgradnju moderno opremljene pekare, poslastičarnice i veterinarske stanice, planirana je i rekonstrukcija čitavog dvorišta, kompletnog video-nadzora, postavljanje dekorativne rasvete na fasadu... Planom rekonstrukcije predviđeno je i natkrivanje tribina, izgradnja teretane – fitnes parka na otvorenom...

Sve navedeno i mnogo više od toga, spada u 101 razlog da upišete Hemijsko-tehnološku školu!

U galeriji možete pogledati projekte budućih objekata

Naši partneri