Radionica „Kooperacija”


Very Simple Image Gallery:
Could not find folder /home/hemteh/public_html/hts.edu.rs/images/slike/articles/parlament/trogen/

Učenici naše škole Milena Pravilović iz odeljenja II-13, Helga Tot Uđonka iz odeljenja II-8, Danijela Đin iz odeljenja II-11 i Marko Vidaković iz odeljenja I-11 i Tehničke škole Tamara Kosanović i Ersan Sulejmani su po povratku iz Dečijeg sela, Trogen, Švajcarska imali zadatak da iskustva koja su stekli prenesu na mlade u svojim školama i svom gradu.
Tim se odlučio za radionicu "Koperacija" koja obuhvata određene aktivnosti kao što su šetnja u tišini, igra sa kovanicom i loptom i izgradnja kule.
Cilj ovih aktivnosti bio je da se mladima ukaže na značaj i važnost saradnje i razvijanje timskog duha.
Akcija je sprovedena 14. maja 2013. godine u Hemijsko-tehnološkoj školi i 16. maja 2013. godine u Tehničkoj školi "Ivan Sarić" za 40 učenika I i II razreda.
Tim se opredelio za učenike I i II razreda zbog toga jer su to učenici koji će u narednom periodu moći da prenesu svoja iskustva u svom odeljenju i da ukoliko pokažu zainteresovanost, da nastave sa radionicama naredne školske godine u školi i zajednici.

Učenički parlament je organizovao humanitarnu akciju skupljanja slatkiša, igračaka i odeće. Direktorica škole Iboljka Đokić i učenice odeljenja II-13 su slatkiše odnele deci škole «Žarko Zrenjanin» 18.12.2012. godine. Igračke i odeća su donirani Karitasu.