DI DŽEJ NA ISPRAĆAJU MATURANATA

Da uprkos ograničenom vremenu koje je imala na raspolaganju, Hemijsko-tehnološka škola na pravi način isprati svoje maturante, pobrinuće se di džej Džabes – Darko Bošnjak, koji će u sredu, 17. juna, pred svečanost u dvorištu škole, puštati muziku po izboru maturanata!

- Muziku puštam po klubovima, na rođendanima... Mladi danas vole tehno, ali i domaću zabavnu muziku, a „prolaze“ i devedesete... Moj zadatak je da učinim da svima bude dobro, da se svi lepo provedu, da plešu... – ističe Darko, koji se već nekoliko godina bavi ovim poslom, gradeći ime i reputaciju među osnovcima i srednjoškolcima u gradu.

Program počinje u 17 i 30 časova, poslednjim ČOS-om (časom odeljenjskog starešine), da bi u 18 i 15, nakon defilea maturanta, počeo svečani program u dvorištu škole, gde će se učenicima završnih razreda obratiti direktor škole Nikola Matković, i proglasiti učenika generacije na srpskom i mađarskom jeziku, kao i sportistu generacije. Planirano je da program traje do 18 i 50, da bi u 19 i 45 usledilo okupljanje u dvorištu restorana „Spartak“ i svečani ulazak u salu, a potom žurka do 2 posle ponoći!

baloni

Naši partneri