NA STOLOVIMA - NOVI RAČUNARI

Lepa vest na samom početku školske godine! Hemijsko-tehnološka škola konkurisala je na predlog projekta za opremanje, u okviru programa raspodele investivionih sredstva MPNTR za 2020. godinu, pod nazivom “Zamena dotrajale IKT opreme”. Tim povodom školi su dodeljena sredstva za 25 desktop računara (25 računara, monitora, tastatura i miševa) i pet laptop računara – vredna oprema koja će biti na raspolaganju i učenicima i nastavnicima, olakšavajući i ubrzavajući proces učenja i rada.

Time se postiže cilj projekta koji podrazumeva unapređivanje kvaliteta nastave kroz inoviranje i osavremenjivanje nastavnog procesa, dok se efekat ciljeva ogleda u podizanju kvaliteta rada ustanove, kako nastavnika, tako i učenika, kroz unapređenje i inoviranje nastavnog i vannastavnog procesa, prilagođavanjem rada na času potrebama učenika, sticanjem znanja i razvijanjem veština i kompetencija na času, postizanju učeničkih obrazovnih postignuća/ishoda.
U trenutku kada se deo nastave odvija onlajn, tehnologija kojom raspolažemo, kao i znanje iz oblasti informatike koje konstantno unapređujemo – postaje i ostaje neprocenjivo...

u2 1

u2 2

Naši partneri