IDEJA O SOPSTVENOM BIZNISU NA ONLAJN SAJMU

sajam fb 01Privredni forum mladih u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta, organizuje projekat „Privreda za mlade – Put mladog preduzetnika“, u okviru kojeg će se u utorak, 8. decembra, sa početkom u 11 časova, održati treći po redu „Sajam omladinskog preduzetništva i privrednih potencijala Srbije“. Sajam će prvi put biti održan u virtuelnom obliku na platformi https://sajam.pfm.rs/.

Više od 50 mladih preduzetnika, privrednika, habova i privrednih inkubatora iz cele Srbije imaće priliku da svoj rad predstavi posetiocima, tačnije budućim mladim preduzetnicima, kako bi na jednom mestu imali dostupne sve neophodne informacije za započinjanje sopstvenog poslovanja.

Glavni cilj sajma je da informiše mlade o prilikama za započinjanje sopstvenog poslovanja, stoga će čitav sajam biti interaktivnog karaktera, a posetioci će uživo moći da posećuju virtuelne štandove i razgovaraju sa izlagačima, ali i da prisustvuju nizu predavanja, radionica i prezentacija programa podrške.

Prisustvo je besplatno, a dobrodošli su svi mladi ljudi koji žele da se informišu o mogućnostima za započinjanje sopstvenog poslovanja.

Dodatne informacije na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli..

 

Naši partneri