ONLAJN „DANI OTVORENIH VRATA“

Zbog aktuelne epidemiološke situacije, manifestacija „Dan otvorenih vrata“ ove godine odvija se u izmenjenom obliku – onlajn, ali u potpunosti omogućava da prava informacija nađe put od škole do - učenika i roditelja. Četvrtkom u 18 časova, putem aplikacije „Tims“ (Microsoft Teams), svi zainteresovani osmaci imaju priliku da pogledaju prezentaciju o našoj školi, uključujući informacije u vezi sa upisom, i u realnom vremenu postave pitanja i dobiju odgovore. Prvi „Dan otvorenih vrata“, održan je u četvrtak, 22. aprila, da bi sledeća onlajn promocija škole bila zakazana za četvrtak, 29. april..

- Nakon kratkog uvoda, posetiocima se predstavljaju obrazovni profili na svim područjima rada. Prvo „uključenje“ pokazalo je da i ove godine postoji veliko interesovanje za veterinarskog tehničara, ali i za novi profil – tehničar za operativnu forenziku. Dok su deca uglavnom zainteresovana za to koliko im bodova treba za upis, roditelji su mahom postavljali pitanja u vezi sa mogućnostima zaposlenja posle srednje škole. Posebno nam je prijala pohvala jedne majke koja je izjavila da je prezentacija koju je pripremila Hemijsko-tehnološka škola, najbolja koju je imala prilike da čuje – ističe profesorka Nataša Nikoloski, koja je uz Gabrielu Korom i Anu Žigmanov, predstavila tri područja rada naše škole - HEMIJU, HRANU i TEKSTIL.

Priključite se onlajn druženju u četvrtak, 29. aprila, i saznajte zašto je Hemijsko-tehnološka škola Subotica „pametan izbor za sigurnu budućnost“ – kako glasi slogan koji otvara prezentaciju.

 

20210427 01

 

 

 

 

Naši partneri