UČENICI GENERACIJE 2020/2021

Doris Cvik, učenica odeljenja IV-15, izabrana je za učenika generacije na srpskom nastavnom jeziku, dok je istu titulu ponela Sandra Šereš, učenica odeljenja IV-8, na mađarskom nastavnom jeziku. Sportista generacije je Matija Marcikić, učenik odeljenja IV-11.

Odluku o najboljima, na sastanku održanom 31. maja, donela je Komisija za izbor učenika i sportiste generacije, u sastavu: Nikola Matković, Ivan Rančić, Damir Kopunović, Marija Đurović, Monika Novak Kormanjoš i Vanja Mihajlović (kolegijum škole). Komisija je utvrdila broj bodova za svakog kandidata i sačinila rang listu. I svakako, osim izabranih učenika, pohvale zaslužuju svi čija su se imena našla na listi, a to su: Manuela Vujković, Žoka Kratofil, Judit Kolesar i Beata Vaštag.

U skladu sa praksom uvedenom prošle školske godine, proglašeni su i najbolji učenici po područjima rada. Za najboljeg učenika na području rada Hemija, nemetali i grafičarstvo, izabrana je Sandra Šereš (IV-8). Na području rada Poljoprivreda, proizvodnja i prerada hrane, najbolja je Žoka Kratofil (IV-2), dok je najbolji učenik na području rada Tekstilstvo i kožarstvo - Doris Cvik (IV-15). Za najboljeg učenika odeljenja trećeg stepena, proglašen je Leon Bilinović, učenik odeljenja III-5.

Najboljim učenicima biće uručene diplome i priznanja na svečanosti povodom ispraćaja maturanata, planiranoj za sredu, 23. juna. 

Čestitamo! 

20210605 01

 

 

 

 

Naši partneri